Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

Medaillemeisjes 2017

Hoi, ik ben Milou Berkhout en ben bijna 7 jaar. Ik woon samen met mijn papa, mama en zus Sanne in Heerhugowaard. Na de zomervakantie ga ik naar groep 4 van basisschool de Zevensprong. Ik speel graag met vrienden en vriendinnen en het leukst vind ik verkleden, schooltje spelen, knutselen, dansen, zingen of buiten spelen. 

Mijn papa, opa's en oma helpen al jaren mee bij Tour de Waard. Ik vind het heel leuk om medaillemeisje te zijn, ik krijg mooie kleren aan en mooie haren, ik mag mee in de open auto en ik mag op het podium staan bij de wielrenners. Tot Tour de Waard!

Groetjes van Milou.

Hallo allemaal, 

Ik ben Vira de Graaf. Met Tour de Waard dan ben ik zes jaar oud. Ik woon in Heerhugowaard. 

Na de zomervakantie ga ik naar groep drie van de Zonnewijzer. Ik zit op zwemles en fiets zelf ook graag. Verder ben ik gek van konijnen, paarden en speel ik graag buiten. 

Ik vind het leuk om medaillemeisje te zijn omdat ik zelf medailles ook leuk vind en we mooie kleren krijgen. Ook gezellig met de andere medaillemeisjes en ronde miss. 

Mijn opa helpt ook altijd mee bij de Tour de Waard. Dan kan ik zwaaien naar opa wanneer ik langs rijd in de open auto!

 Groetjes, 

 

Vira

Hoi,

Mijn naam is Zoë Escabache, ik ben 6 jaar en woon in Heerhugowaard. Ik heb nog een tweelingbroer Joël en nog een kleiner zusje. Zij heet Lynn.  
Ik zit in groep 2 van De Kleine en Grote Beer, na de grote vakantie mag ik al naar groep 3. Dit vind ik erg leuk, want ik houd van lezen en schrijven. Ik vind het heel erg leuk om medaillemeisje te zijn bij Tour de Waard, omdat ik dan mooi aangekleed word en de kapper mijn haar mooi gaat doen. Ook mag ik wat make-up op en daar houd ik van! Dat doe ik thuis ook vaak. Ik heb er heel veel zin in om met de andere medaillemeisjes de prijzen uit te reiken en we een rondje mee mogen in de cabrio. Stiekem hoop ik dat er dit jaar een koets is die ons een rondje rijdt. Ik hoop dat ik met mijn nieuwe vriendinnen een leuke dag hebben op zondag 20 augustus.
 

 

Groetjes van Zoë