Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

04 mei

Breed Schilderwerken Klassement 2013 van start!

Morgen, op Bevrijdingsdag 2013, wordt met de 45e Wielerronde van ’t Zand het startsein gegeven voor de vierde editie van het Breed Schilderwerken Klassement. Na zes wielerrondes zal duidelijk zijn geworden of Lars van der Vall zijn titel kan prolongeren. Zeker is in ieder geval dat hij in ’t Zand start in de Breed Schilderwerken leiderstrui en zijn best zal doen om voor de tweede keer op rij de eer en de eerste prijs van 500 € mee naar huis te nemen. 

Shirtsponsor Sportswear de Groot  zorgt er voor dat de leider in het klassement goed te herkennen is in de oranje leiderstrui. Op dit tricot zal door verschillende kanshebbers geaasd worden en daar hebben de renners zes wielerrondes de tijd voor. Breed Schilderwerken maakt deze wedstrijd-in-wedstrijd mogelijk door het beschikbaar stellen van het prijzengeld. Zoals gezegd gaat de winnaar 500 € rijker naar huis. De nummer twee verdient de helft, en de laatste betreder van het podium kan 125 € op zijn banksaldo bijschrijven. Nummer vier kan nog 75 € tegemoet zien en de laatste geldprijs van 50 € gaat naar de nummer vijf in het eindklassement. 

Op deze website zal het verloop van het Breed Schilderwerken klassement gemeld worden, hou ‘m dus goed in de gaten.   

Overige nieuwsberichten

Uitslagen Winter Tour de Waard 2018

De uitslagen van de Winter Tour de Waard, die begin november werd verreden op en rond het strand van Luna. ...

lees meer »

Winter Tour de Waard 2018

  ...

lees meer »

Foto's Dikke Banden Race 2018 & eerdere edities

De Dikkebandenrace is al jaren een onmisbaar evenement bij Tour De Waard. Hieronder hebben wij de foto's van deze edities voor u op een rijtje gezet:...

lees meer »

Uitslag Dikke Banden Race 2018

De uitslagen van de helden van de toekomst - de deelnemers aan de Dikke Banden Race - is ...

lees meer »