Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

24 okt

Prijswinnaars Tour de Waard puzzel en ballonnenwedstrijd bekend

 Tijdens de zonovergoten 43e editie van de Tour de Waard, zondag 19 augustus, hebben vele kinderen vanaf het Raadhuisplein een ballon losgelaten. Het was afwachten hoe ver de ballonnen zouden komen maar de wind heeft ze toch helemaal tot in het 193 kilometer verderop gelegen Groningse dorp Uithuizermeeden gebracht. Tien ballonnenkaartjes zijn teruggestuurd en daaruit zijn de volgende winnaars getrokken. De winnaars krijgen allen een waardebon te besteden bij Top 1 Toys. De derde prijs, een Top-1-Toys waardebon van € 10,- gaat naar Yara de Vries. De tweede prijs van € 15 gaat naar Dana Korver en de hoofdprijs ter waarde van € 20 is gewonnen door Delaylah van de Meer. 

Voorafgaand aan de Tour de Waard verscheen in de Tour de Waard krant een rebus. Vele oplossingen vonden hun weg naar de organisatie, maar liefst 129 inzendingen werden bekeken en beoordeeld. De juiste oplossing was “spring maar achterop” en uit de juiste inzendingen is Sam Vlaar als winnaar gekomen. Hij kan een avontuurlijke eerste prijs verwachten, namelijk een rondvlucht boven Heerhugowaard aangeboden door Adventure Flight van André Harte. 

De 2e tot en met 5e prijs, een waardebon van € 25 te besteden bij Tuincentrum Jaap Kooy zijn gewonnen door Rianne Zwaan (Heerhugowaard), de familie de Jong (Heerhugowaard), JW Bruin uit ’t Veld en M. Roodhof uit Hoogwoud. 

Stichting Tour de Waard wenst alle prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen prijs.

 

Overige nieuwsberichten

Uitslagen Winter Tour de Waard 2018

De uitslagen van de Winter Tour de Waard, die begin november werd verreden op en rond het strand van Luna. ...

lees meer »

Winter Tour de Waard 2018

  ...

lees meer »

Foto's Dikke Banden Race 2018 & eerdere edities

De Dikkebandenrace is al jaren een onmisbaar evenement bij Tour De Waard. Hieronder hebben wij de foto's van deze edities voor u op een rijtje gezet:...

lees meer »

Uitslag Dikke Banden Race 2018

De uitslagen van de helden van de toekomst - de deelnemers aan de Dikke Banden Race - is ...

lees meer »