Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

12 sep

Tweede RABOTOP wedstrijd vindt plaats in Heerhugowaard

 

De tweede Rabotop 2016 wordt georganiseerd door het comité Tour de Waard wintereditie op zondag 16 oktober. Naast de succesvolle wielerronde, traditiegetrouw in augustus, hebben twee mensen van het comité het initiatief genomen om een MTB wedstrijd te gaan organiseren. De beide wielrenverenigingen in Alkmaar hebben heel veel jeugd renners(sters) en ouderen in hun gelederen en voor hen willen wij een thuiswedstrijd organiseren. Om ervoor te zorgen dat iedereen hier aan mee kan doen hebben we samenwerking gezocht met de organisatie voor de RABOtop.

Het parkoers is gelegen naast het sportcentrum My HealthClub en het BP benzinestation aan de Oosttangent te Heerhugowaard, genaamd het Huijgendijkbos. Hier ligt al een MTB parkoers en dit zal ook gedeeltelijk gebruikt gaan worden voor deze wedstrijd. Start en finish zijn gelegen op het grote grasveld. De organisatie heeft in samenwerking met het Recreatieschap Geestmerambacht en topmountainbiker Ramses Bekkenk een mooi en uitdagend parkoers uitgezet. Wij gaan gebruik maken van het mylaps systeem dus doe je transponder op je fiets en geef je nummer door bij de inschrijving liefst van te voren, dat kan tot en met vrijdag 14 oktober en uiteraard kunt u zich zondag voor de wedstrijd ook opgeven bij de finishlocatie in de tent.

De koffie, thee en andere dranken kunt u verkrijgen in de horecaruimte van het sportcentrum My HealthClub en bij het BP tank station, daar zijn ook de toiletten te vinden.

Parkeren kan op het grote parkeerterrein dat daarbij is gelegen en het adres is: Oosttangent 4; 1705 PA Heerhugowaard.

Het programma voor de starttijden vind je hier.

Overige nieuwsberichten

Uitslagen Winter Tour de Waard 2018

De uitslagen van de Winter Tour de Waard, die begin november werd verreden op en rond het strand van Luna. ...

lees meer »

Winter Tour de Waard 2018

  ...

lees meer »

Foto's Dikke Banden Race 2018 & eerdere edities

De Dikkebandenrace is al jaren een onmisbaar evenement bij Tour De Waard. Hieronder hebben wij de foto's van deze edities voor u op een rijtje gezet:...

lees meer »

Uitslag Dikke Banden Race 2018

De uitslagen van de helden van de toekomst - de deelnemers aan de Dikke Banden Race - is ...

lees meer »