Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

30 jan

Organisatie Tour de Waard kijkt uit naar de 46e editie van de gezelligste koers van Nederland

 

Heerhugowaard staat op 23 augustus 2015 weer in het teken van de – alweer 46e editie - van de  Tour de Waard. Ook dit jaar kunnen de dames de degens kruisen tijdens de dameskoers, die in 2014 zo’n spannende première kende. Daarnaast is het programma inmiddels vertrouwd, voor de dames aan de start verschijnen zal de sportklasse zijn opwachting maken. Na de dameskoers komen de talenten van de toekomst in de Rabobank Dikke Banden Race aan de start, gevolgd door de renners die bij het G-fietsen uitmaken wie de zoenen van de rondemiss ontvangt. Het klapstuk is koers van de elite, die 100 kilometer lang het bekende parcours zullen omtoveren in een razendsnelle racepiste. Aan het einde van deze race zal ook duidelijk zijn wie winnaar is van het Breed Schilderwerken Klassement. 

Net als andere jaren is er op het Raadhuisplein weer veel gezelligheid te vinden, voor jong en oud. Kinderen kunnen zich weer vermaken met springkussens, een draaimolen en de heerlijke suikerspinnen. Mede dankzij de vele vrijwilligers die ook dit jaar weer op zondag een bijdrage leveren aan een ontzettend leuke en sportieve dag. Daarnaast maken ook de vele sponsoren het weer mogelijk om de 46e editie van Tour de Waard van start te laten gaan op zondag 23 augustus. 

Niet alleen de voorbereiding van Tour de Waard is in volle gang, ditzelfde geldt ook voor de Tour de France! Tour de Waard organiseert namelijk een gratis Tourspel, waarmee je zelf je eigen team kunt samenstellen en leuke prijzen mee kunt winnen. Houd hiervoor de Facebookpagina en de website van Tour de Waard in de gaten! 

Wij zijn er als bestuur al weer druk mee bezig en zorgen ervoor dat de 4e zondag van augustus als vanouds de leukste dag van het jaar wordt in Heerhugowaard!

  

Hans Rendering,

Voorzitter Tour de Waard

Overige nieuwsberichten

Uitslagen Winter Tour de Waard 2018

De uitslagen van de Winter Tour de Waard, die begin november werd verreden op en rond het strand van Luna. ...

lees meer »

Winter Tour de Waard 2018

  ...

lees meer »

Foto's Dikke Banden Race 2018 & eerdere edities

De Dikkebandenrace is al jaren een onmisbaar evenement bij Tour De Waard. Hieronder hebben wij de foto's van deze edities voor u op een rijtje gezet:...

lees meer »

Uitslag Dikke Banden Race 2018

De uitslagen van de helden van de toekomst - de deelnemers aan de Dikke Banden Race - is ...

lees meer »