Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

18 jun

Sponsoren steken rondemiss en medaillemeisjes weer in het nieuw

 

 

Angeline over TdW: ‘Het is dit jaar alweer de 16e keer dat ik als visagist en huidspecialist het mooiste meisje van Heerhugowaard mag verzorgen tijdens de Tour de Waard en dat vind ik een grote eer. Ik heb in al die jaren prachtige mooie meiden mogen verzorgen tijdens die ene belangrijke dag dat heel Heerhugowaard feest viert. 

Make-up trends veranderen snel en daarom volg ik jaarlijks scholing. Dit jaar heb ik inspiratie opgedaan en me laten trainen door de make-up artists Tom Sebastian en Christian von Molo en het bekende merk Artdeco. Het wordt een fantastische dag voor de Ronde Miss, G-Miss en de medaillemeisjes. Het begint  ’s morgens vroeg als ik met mijn koffer vol make-up en kwasten op pad ga. Binnen 1,5 uur zet ik 5 meiden vol in de make-up en lak ik zo’n 50 nagels. Dát is een hele Tour!’

 

Rondemiss Joella van Vliet is nog mooier gemaakt dan dat ze al is door onze sponsoren. De Bloemenflow zorgt voor prachtige bloemen voor de rondemiss en voor de renners die het podium halen!

Nice 2 Have zorgt er voor dat Joella de mooiste sierraden draagt!

 Image Line Kappers voorziet de medaillemeisjes en de rondemiss van een kapsel waar ze zo de catwalk mee op kunnen. Sponsoren bedankt, het resultaat is geweldig!

 

 

Overige nieuwsberichten

De Rondemiss en medaillemeisjes stellen zich aan u voor!

Onze mooie rondemiss en lieve medaillemeisjes stellen zich graag aan u voor! ...

lees meer »

Bericht van het bestuur: de voorzitter

TDW 2017,  ...

lees meer »

Dikke Banden Race bij Sportpaleis Alkmaar 30 september 2017

 ​​ ...

lees meer »

Uitslagen 48e Tour de Waard

  ...

lees meer »