Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

22 okt

Uitslagen ballonwedstrijd en puzzel Tour de Waard bekend

Rondom de Tour de Waard wordt ieder jaar een aantal prijsvragen en wedstrijden georganiseerd. Ook dit jaar konden de kleintjes meedoen met een ballonwedstrijd, terwijl er voor andere spelliefhebbers een puzzel in de Tour de Waard krant verscheen. Ook konden wielerliefhebbers meedoen aan de Tour de Waard Tourpoule, die al een echte traditie begint te worden. 

En met de geslaagde 45e editie van de Tour de Waard nog vers in het geheugen kunnen we de diverse uitslagen bekend maken. 

Van de opgelaten ballonnen is er van 23 stuks bekend waar ze geland zijn. De dichtstbijzijnde is op 160 kilometer afstand in het Overijsselse Zalk, nabij Kampen en bekend van ‘Klazien uit Zalk’ gevonden. De ballonnen die de grootste afstand hebben afgelegd werden op 210 kilometer nabij het Twentse Weerselo gevonden. De winnaars zijn Sarah Brink, Gloria de Vries en Daisy Kuhne. Zij hebben inmiddels een leuke cadeaubon van Top 1 Toys ontvangen. 

Maar liefst 162 lezers van de Tour de Waard krant zonden een oplossing in, waarvan er 138 goed waren. Het erepodium werd gevormd door op de derde plaats Jo Ottenbros uit Heerhugowaard, de Berkhoutse Marinella Koopman legde beslag op de tweede plek en mevrouw van der Togt uit Heerhugowaard ging er met de overwinning vandoor. Alle prijswinnaars hebben inmiddels een waardebon van Nice2Have ontvangen. 

De Tourpoule telde dit jaar bijna honderd deelnemers. Na drie weken koers in het Franse land was zowel daar als hier de uitslag bekend. De top vijf kreeg een waardebon van een van de sponsoren (La Fabrica, Wonders, Pizza Mia, Bakkerij Jos Rood en Groenbloem.) van de Tour de Waard. Op de vijfde plaats eindigde Rick Berende, op de vierde plaats Alex Graffelman, en het podium werd gevormd door Willem Dekker (3e), Kees Korver (2e) en Gerard Blokland (1e). We bedanken alle deelnemers en sponsoren en nodigen iedereen van harte uit volgend jaar weer mee te doen. 

Overige nieuwsberichten

SEW Oil & Gas B.V. Ladies Cup nieuwsartikel

Hoofdsponsor SEW Oil & Gas B.V. vertelt graag iets meer over hun l...

lees meer »

Dames, schrijft u in voor het officieus NK Criterium Vrouwen

...

lees meer »

Voor de Toppers van de Toekomst: de Dikke Banden Race

  ...

lees meer »

Rabobank verbindt zich opnieuw aan Tour de Waard

 HEERHUGOWAARD/ ALKMAAR - Rabobank Alkmaar e.o. heeft vrijdagmiddag 6 ...

lees meer »