24 dec

Kerst 2021

 

HEERHUGOWAARD

2019 was ons jubileum jaar, een van onze doelstellingen was toen: om mensen in beweging te krijgen richting ons evenement. Dat is in 2019 goed gelukt, we hebben heel veel bezoekers gehad.

TDW 2020 en 2021 zijn door de Corona helaas niet doorgegaan, natuurlijk wel te begrijpen.

 

Voorbereiding TDW 2022

We hebben de afgelopen twee jaar niet veel ondernomen als bestuur. Af en toe even contact met elkaar gezocht om te kijken wat er in die periode actueel was rondom de Corona. Om maar weer naar mogelijkheden te zoeken om TDW toch door te kunnen laten gaan, dat is helaas niet gelukt. Steeds met een klein beetje hoop, hebben we de materialen en middelen maar gereserveerd. De maatregelen bleven in ons nadeel veranderen en dus konden we ook alles weer afzeggen.

 

TDW 2022

Voor TDW 2022 zijn we in november 2021 weer gestart met onze vergaderingen, wel met een persoon minder.

Jos de Vries heeft na 15 jaar afscheid genomen van het bestuur. Jos was iemand die geen problemen zag en wist altijd wel ergens een adres om het spullen te regelen. We maakte veel gebruik van zijn materialen en ook de vrijwilligerstent kwam bij Jos vandaan. We zullen Jos bij de opbouw van TDW nog wel tegenkomen omdat we veel van zijn ervaring en materialen nog mogen gebruiken. Daarnaast zal Jos samen met iemand van ons bestuur, contacten blijven houden met de gemeente voor de vergunningen.

 

In de zomer zijn we met al onze opgeslagen materialen verhuist van de Oostdijk naar de Rustenburgerweg.

We mochten van de gemeente een aantal jaren gebruik maken van deze schuur, die op een plek stond in de Draai waar nu nieuwbouw is. Ondertussen heeft de schuur plaatst gemaakt voor bouwgrond.

Met het bestuur en een aantal vrijwilligers hebben we de materialen verhuist. Tijdens de verhuizing zijn we ook kritisch gaan kijken naar wat er nog bruikbaar was en wat er niet meer nodig was. Uiteindelijk is er niet echt veel weggegooid, we kunnen het meeste toch wel gebruiken. We zitten nu in een pand van Anton (uit Obdam) aan de Rustenburgerweg, waar we voldoende ruimte hebben gekregen om al onze materialen te plaatsen.

 

Raboclubsupport

De Rabobank was de afgelopen jaren een van onze grote sponsors van TDW, naast de horeca.

Omdat de Rabobank stopt met sponsoring, hebben we ons ingeschreven voor de het Raboclubsupport.

In oktober hebben via sociale media zoveel mogelijk mensen benaderd om via de Raboclubsupport een stem op ons uit te willen brengen en dat is zeker gelukt! Voor elke stem op TDW hebben wij geld ontvangen, ruim 700 euro, dat is voor TDW een leuke meevaller, bedankt allemaal voor het stemmen.

 

Zo is iedereen weer wat op de hoogte van de onze eerste stappen richting TDW.

Wij hebben er weer zin en hopen dat de coronaregels het toelaten om TDW 2022 op 21 augustus weer te kunnen organiseren. Zetten jullie de datum alvast in de agenda?

 

Namens TDW prettige feestdagen en een sportief en een gezond 2022.

 

Hans Rendering

 

 

Overige nieuwsberichten

Schrijf je nu in voor de Jumbo Visma Ready2Race Dikke Banden Race

Schrijf je nu alvast in voor de Jumbo Visma Ready2Race Dikkebanden...

lees meer »

Eindelijk weer een Tour de Waard!

 Eindelijk weer een Tour de Waard! ...

lees meer »

Het Bestuur Schrijft - Hans Borst

...

lees meer »

Tour de Waard - José vertelt

Tour de Waard zondag 21 augustus 2022! Zal het dit jaar doorgaan ja of nee…&he...

lees meer »