24 okt

Prijswinnaars Tour de Waard puzzel en ballonnenwedstrijd bekend

 Tijdens de zonovergoten 43e editie van de Tour de Waard, zondag 19 augustus, hebben vele kinderen vanaf het Raadhuisplein een ballon losgelaten. Het was afwachten hoe ver de ballonnen zouden komen maar de wind heeft ze toch helemaal tot in het 193 kilometer verderop gelegen Groningse dorp Uithuizermeeden gebracht. Tien ballonnenkaartjes zijn teruggestuurd en daaruit zijn de volgende winnaars getrokken. De winnaars krijgen allen een waardebon te besteden bij Top 1 Toys. De derde prijs, een Top-1-Toys waardebon van € 10,- gaat naar Yara de Vries. De tweede prijs van € 15 gaat naar Dana Korver en de hoofdprijs ter waarde van € 20 is gewonnen door Delaylah van de Meer. 

Voorafgaand aan de Tour de Waard verscheen in de Tour de Waard krant een rebus. Vele oplossingen vonden hun weg naar de organisatie, maar liefst 129 inzendingen werden bekeken en beoordeeld. De juiste oplossing was “spring maar achterop” en uit de juiste inzendingen is Sam Vlaar als winnaar gekomen. Hij kan een avontuurlijke eerste prijs verwachten, namelijk een rondvlucht boven Heerhugowaard aangeboden door Adventure Flight van André Harte. 

De 2e tot en met 5e prijs, een waardebon van € 25 te besteden bij Tuincentrum Jaap Kooy zijn gewonnen door Rianne Zwaan (Heerhugowaard), de familie de Jong (Heerhugowaard), JW Bruin uit ’t Veld en M. Roodhof uit Hoogwoud. 

Stichting Tour de Waard wenst alle prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen prijs.

 

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »