17 aug

Schrijf je snel in voor de Rabo Dikke Banden Race!

Je kunt je nog inschrijven voor de Rabo Dikke Banden Race, doe het snel! Natuurlijk kun je je op de dag zelf ook nog opgeven bij het Kerkplein. Er zijn drie categorien, 7 & 8 jaar, 9 & 10 jaar en 11 & 12 jaar.

 

Hoe gaat het in z'n werk?


Je meldt je op 19 augustus tussen 10:30 en 11:30 bij de Jurybus / kerk aan de Middenweg. Je krijgt een mooi shirt die je mee naar huis mag nemen, er wordt een helm verstrekt en aangemeten. Let op! Je fiets moet veilig zijn en zeker de remmen. Vraag aan je vader of moeder (of iemand anders die dit kan) om dit van te voren te controleren. Als je fiets niet veilig is, mag je niet mee doen aan de wedstrijd. Je banden zijn minimaal 28 mm breed.

Om 11:30 moet de eerste groep bij de jurywagen aan de Middenweg aanwezig zijn. Deze staat tegenover bakkerij Jos Rood.

De 1e groep van de jongste meisjes en jongens start om 11.45 uur. De 2e groep van oudere jongens en meisjes starten ongeveer om 12:05. De laatste en oudste groep jongens en meisjes starten ongeveer om 12:25. Na afloop van de koers blijven de eerste 3 jongens en de eerste 3 meisjes van elke groep bij de jurywagen voor de prijsuitreiking, die direct na het einde van de 3e rit zal plaatsvinden. Daarna volgt een echte ereronde van de eerste prijswinnaars.

Iedereen moet zijn helm na afloop inleveren, pas dan krijg je een aandenken. Het kan zijn dat je je helm direct na afloop van de wedstrijd aan een andere deelnemer van de volgende groep moet geven. Luister goed naar de mensen die de wedstrijd begeleiden dan wordt het een groot feest.

 

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »