12 jun

Rondemiss 2017 & de medaillemeisjes stellen zich graag even voor!

 

Rondemiss Joëlla van Vliet met de medaillemeisjes

 

 

Hallo allemaal!

 

Ik ben Joëlla van Vliet en dit jaar ben ik gevraagd om Miss Tour de Waard te zijn. Natuurlijk heb ik hier direct ja op gezegd.

Al 20 jaar lang woon ik samen met mijn ouders, broer en zus vlak langs het Tour de Waard parcours in Heerhugowaard.

Momenteel ben ik bezig om het tweede jaar van de IPabo in Alkmaar af te ronden. Op de IPabo volg ik een opleiding tot leerkracht voor het basisonderwijs. Voor mijn opleiding loop ik stage op een basisschool in Heerhugowaard. Dit doe ik met erg veel plezier!

Naast mijn opleiding en stage werk ik bij het tuincafé van de Intratuin. Hier verdien ik met veel plezier een extra centje bij.

Ook op het sportieve gebied ben ik actief. Wekelijks ben ik te vinden op de tennisbanen van Heerhugowaard. Mijn overige vrije tijd breng ik graag door met mijn vriend, vrienden en vriendinnen.

Ik kijk nu al onwijs uit naar deze sportieve en gezellige dag en hoop jullie allemaal op zondag 20 augustus te zien!

 

 

Groetjes Joëlla

Hoi, ik ben Milou Berkhout en ben bijna 7 jaar. Ik woon samen met mijn papa, mama en zus Sanne in Heerhugowaard. Na de zomervakantie ga ik naar groep 4 van basisschool de Zevensprong. Ik speel graag met vrienden en vriendinnen en het leukst vind ik verkleden, schooltje spelen, knutselen, dansen, zingen of buiten spelen.

Mijn papa, opa's en oma helpen al jaren mee bij Tour de Waard. Ik vind het heel leuk om medaillemeisje te zijn, ik krijg mooie kleren aan en mooie haren, ik mag mee in de open auto en ik mag op het podium staan bij de wielrenners. Tot Tour de Waard!

Groetjes van Milou.

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Vira de Graaf. Met Tour de Waard dan ben ik zes jaar oud. Ik woon in Heerhugowaard.

 

Na de zomervakantie ga ik naar groep drie van de Zonnewijzer. Ik zit op zwemles en fiets zelf ook graag. Verder ben ik gek van konijnen, paarden en speel ik graag buiten.

 

Ik vind het leuk om medaillemeisje te zijn omdat ik zelf medailles ook leuk vind en we mooie kleren krijgen. Ook gezellig met de andere medaillemeisjes en ronde miss.

 

Mijn opa helpt ook altijd mee bij de Tour de Waard. Dan kan ik zwaaien naar opa wanneer ik langs rijd in de open auto!

 

Groetjes,

 

Vira

 

Hoi,

Mijn naam is Zoë Escabache, ik ben 6 jaar en woon in Heerhugowaard. Ik heb nog een tweelingbroer Joël en nog een kleiner zusje. Zij heet Lynn. 
Ik zit in groep 2 van De Kleine en Grote Beer, na de grote vakantie mag ik al naar groep 3. Dit vind ik erg leuk, want ik houd van lezen en schrijven. Ik vind het heel erg leuk om medaillemeisje te zijn bij Tour de Waard, omdat ik dan mooi aangekleed word en de kapper mijn haar mooi gaat doen. Ook mag ik wat make-up op en daar houd ik van! Dat doe ik thuis ook vaak. Ik heb er heel veel zin in om met de andere medaillemeisjes de prijzen uit te reiken en we een rondje mee mogen in de cabrio. Stiekem hoop ik dat er dit jaar een koets is die ons een rondje rijdt. Ik hoop dat ik met mijn nieuwe vriendinnen een leuke dag hebben op zondag 20 augustus.

 

Groetjes van Zoë

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »