30 mei

De Rondemiss en medaillemeisjes stellen zich aan u voor!

Onze mooie rondemiss en lieve medaillemeisjes stellen zich graag aan u voor!

 

 

Rosalie Koopman 23 jaar, geboren en getogen in Heerhugowaard.

Het was een grote verrassing toen mij gevraagd werd of ik Miss Tour de Waard 2018 wilde worden. Ik had er vorig jaar stiekem wel op gehoopt dus ik vind het onwijs leuk dat ik dit jaar de medailles mag uitreiken. Mijn zus Marleen mocht vroeger het medaille meisje zijn en ik niet, dat was natuurlijk een grote teleurstelling. Echter ben ik vanaf jongs af aan altijd aanwezig op het leukste feest van Heerhugowaard. Het huis van mijn opa en oma aan de middenweg werd altijd betrokken bij Tour de Waard en onze straat ‘de Sportlaan’ stond altijd vol met reclame auto’s. Dit was als kind altijd heel spannend omdat wij soms mee mochten rijden in één van de auto’s. Later hebben wij met ons handbalteam een aantal jaren geholpen als paraplu meisjes en heb ik een jaar achter de bar gestaan bij ‘De Heeren’ waar ik 2 jaar werkzaam ben geweest. Dit was onwijs gezellig, maar aan de andere kant van de bar is het toch net iets gezelliger ;) Mijn vader en Hans (bekend van het duo ‘Twee bier zonder Baco’) roepen al een aantal jaren de sponsoren om die het evenement mogelijk maken. Dit jaar zijn zij weer te horen door de speakers, erg gezellig dus.

Al sinds mijn vijfde speelde ik als keepster handbal bij Tornado. Helaas ben ik daar drie jaar geleden mee gestopt toen ik naar Leeuwarden verhuisde om de studie ‘International Hospitality Management’ te volgen. Dit was een grote stap want ik was net afgestudeerd als ‘Onderwijsassistent’. Na mijn stage in Engeland in het stadje ‘Chichester’ kwam ik erachter dat ik het geweldig vond om internationale mensen te ontmoeten en werkte ik graag in de horeca. Zo ben ik op het idee gekomen om deze studie aan te gaan. Tijdens deze studie ben ik 3 maanden in Zuid-Afrika geweest om de minor ‘Wildlife management’ te volgen en 3 maanden in Bali om de minor ‘Spa Business Strategies’ te volgen. Twee totaal andere werelden waarvan Zuid-Afrika mijn droom wereld, wat een prachtig groot land met veel natuur en wilde beesten. Nadat ik terug kwam ben ik meteen verhuisd naar Amsterdam om mijn eind stage te gaan lopen bij TOBACCO Theater. Hier ben ik werkzaam als assistent van de operationeel manager en van de sales manager. Op 14 juni loopt mijn stage af en blijft alleen de scriptie nog over, ik ben blij als dat achter de rug is.

Ik heb onwijs veel zin in 19 augustus en ik hoop dat we er een mooie zonnige 49e editie van gaan maken.

Ik ben Noell Hoebe en ik ben zes jaar oud.  Na de zomervakantie ga ik naar groep drie van de Boomladder.Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn zus Katie, mama, papa en ons konijn Elsa.  Ik vind zwemmen heel leuk en heb net mijn B diploma gehaald.  Ik vind het leuk om te kleuren, knutselen en buiten te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Mijn vader helpt al jaren mee als vrijwilliger bij Tour de Waard.  Ik vind het heel leuk om op deze speciale dag medaille meisje te zijn. Kom je ook kijken bij Tour de Waard?

 

Hoi ik ben Roos Ligthart.

Ik ben 7 jaar oud en zit nu nog in groep4 van basisschool de 7-sprong!

Mijn lievelingsdier is een Paard en soms mag ik een rondje op Tucker mijn lievelingspaard. Met oma Leny heb ik laatst heel hard gefietst wel 28 km/uur!

Mijn opa en oma helpen tijdens tour de waard, opa met over steken en oma helpt bij de doping controle (wat dat is moet oma maar een keertje uitleggen). Ik vind het leuk dat ik één van de medaille meisjes mag zijn dit jaar, onze jurken vind ik super mooi! Ook de ronde miss vind ik heel lief en mooi!

Ik heb er heel veel zin in en zal naar iedereen zwaaien vanuit de open auto tijdens tour de waard! 

Tot tour de waard, groetjes van Roos!

 

 

Hoi allemaal! Ik ben Lieke Eppinga. Ik ben al 7 jaar en zit in groep 3 op de Pater Jan Smit school. Volgend jaar mag ik naar groep 4. Op zaterdag speel ik hockey bij de Benjamins van MHC. Dat is super gezellig. 
Ook zwemmen vind ik erg leuk. Als de Tour de Waard er is mag ik medaillemeisje zijn. Dat vind ik heel leuk. We gaan altijd kijken en nu mag ik zelf helpen. Ik hoop dat ik veel plezier ga hebben en dat jullie allemaal komen kijken.
 

Kusjes Lieke

 

 

Overige nieuwsberichten

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »

Tour de Waard 2020 afgelast

Tour de Waard vervalt vanwege het Corona virus Onze premier Mark Rutte heeft definitief de da...

lees meer »

Tour de waard is echt óns feest!

...

lees meer »