10 jul

Rabobank verbindt zich opnieuw aan Tour de Waard

 HEERHUGOWAARD/ ALKMAAR - Rabobank Alkmaar e.o. heeft vrijdagmiddag 6 juli een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met Tour de Waard. De financiële dienstverlener heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan het Waardse wielerevenement. 
Rabobank geldt al jaren als een trouwe bondgenoot van Tour de Waard. ,,We zijn blij en trots om ons ook de komende drie jaar aan dit evenement te kunnen verbinden", aldus Ralph van Soomeren, directievoorzitter van Rabobank Alkmaar e.o. ,,Tour de Waard is al 49 jaar één van de belangrijkste events in Heerhugowaard, waar we ons nauw mee verbonden voelen. In deze tijd vol veranderingen willen we graag ook enige stabiliteit bieden en dat kan door het continueren van de sponsorovereenkomst. Rabobank herkent zich in de kernwaarden van Tour de Waard: vitaliteit, sportiviteit en verbinding voor mensen van alle leeftijden."
Rabobank verbindt bovendien haar naam aan de G-race, het onderdeel van Tour de Waard waaraan zo'n vijfentwintig à dertig cliënten van Esdégé-Reigersdaal meedoen.
Namens het bestuur van Tour de Waard onderstreept penningmeester Marc van Vliet hoe belangrijk het is dat een grote sponsor verbonden blijft aan het evenement. ,,We zijn erg blij dat we ook de komende drie jaar Rabobank aan onze zijde hebben." 

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »