02 jun

Sponsoren steken Rondemiss en Medaillemeisjes in het nieuw

Rondemiss Maartje Dekker is nog mooier gemaakt dan dat ze al is door onze sponsoren. Groenbloem Decoraties zorgt voor prachtige bloemen en Nice 2 Have zorgt er voor dat Maartje de mooiste sierraden draagt.

Angeline’s Care & Beauty Instituut geeft Miss Maartje  een schoonheidsbehandeling en verzorgt de make-up op de dag van de Tour de Waard zelf. 

Far Out Fashion Heerhugowaard sponsort de kleding van de Miss en Image Line Kappers voorziet de medaillemeisjes en de rondemiss van een kapsel waar ze zo de catwalk mee op kunnen. Nelson Schoenen zorgt er voor dat alle dames er van top tot - in dit geval teen - een onuitwisbare indruk maken. Sponsoren bedankt, het resultaat is geweldig!

 

De specialisten van Groenbloem Decoraties zorgen voor prachtige bloemen tijdens de Tour de Waard.

Far Out Fashion zorgt er voor dat Maartje er 'far out' uitziet!

Image Line Kappers zorgt er voor dat de medaillemeisjes en de rondemiss er weer prachtig geknipt uit zien!

Nelson Schoenen in Middenwaard voorziet de dames van prachtige schoenen.

Nice 2 Have voorziet Maartje van de mooiste sierraden.

Angeline Heibloem - Hulsman van Angeline's Care & Beauty Instituut is al meer dan vijftien jaar huidspecialiste en beautycoach en zorgt er voor dat Maartje er stralend uitziet.

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »