30 jan

Organisatie Tour de Waard kijkt uit naar de 46e editie van de gezelligste koers van Nederland

 

Heerhugowaard staat op 23 augustus 2015 weer in het teken van de – alweer 46e editie - van de  Tour de Waard. Ook dit jaar kunnen de dames de degens kruisen tijdens de dameskoers, die in 2014 zo’n spannende première kende. Daarnaast is het programma inmiddels vertrouwd, voor de dames aan de start verschijnen zal de sportklasse zijn opwachting maken. Na de dameskoers komen de talenten van de toekomst in de Rabobank Dikke Banden Race aan de start, gevolgd door de renners die bij het G-fietsen uitmaken wie de zoenen van de rondemiss ontvangt. Het klapstuk is koers van de elite, die 100 kilometer lang het bekende parcours zullen omtoveren in een razendsnelle racepiste. Aan het einde van deze race zal ook duidelijk zijn wie winnaar is van het Breed Schilderwerken Klassement. 

Net als andere jaren is er op het Raadhuisplein weer veel gezelligheid te vinden, voor jong en oud. Kinderen kunnen zich weer vermaken met springkussens, een draaimolen en de heerlijke suikerspinnen. Mede dankzij de vele vrijwilligers die ook dit jaar weer op zondag een bijdrage leveren aan een ontzettend leuke en sportieve dag. Daarnaast maken ook de vele sponsoren het weer mogelijk om de 46e editie van Tour de Waard van start te laten gaan op zondag 23 augustus. 

Niet alleen de voorbereiding van Tour de Waard is in volle gang, ditzelfde geldt ook voor de Tour de France! Tour de Waard organiseert namelijk een gratis Tourspel, waarmee je zelf je eigen team kunt samenstellen en leuke prijzen mee kunt winnen. Houd hiervoor de Facebookpagina en de website van Tour de Waard in de gaten! 

Wij zijn er als bestuur al weer druk mee bezig en zorgen ervoor dat de 4e zondag van augustus als vanouds de leukste dag van het jaar wordt in Heerhugowaard!

  

Hans Rendering,

Voorzitter Tour de Waard

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »