01 apr

Voorbereidingen 46e editie Tour de Waard in volle gang

 

Voorbereidingen 46e editie Tour de Waard in volle gang

 

Heerhugowaard staat op 23 augustus weer in het teken van de – alweer 46e editie - van de Tour de Waard. De organisatie is inmiddels volop bezig met de voorbereidingen, want om de populairste wielerronde van Noord-Holland soepel te laten verlopen moet er al ruim voor de dag zelf begonnen worden met werkzaamheden van allerlei aard.

 

Het bestuur heeft wederom een gevarieerd programma samengesteld met daarin voor iedereen wat wils. Naast de ongetwijfeld spannende wielerkoersen waaronder het officieuze NK criterium voor vrouwen en de beslissing in het Breed Schilderwerken Klassement (in de 100 km koers voor de elite) is er ook aandacht voor de toptalenten van de toekomst door middel van de organisatie van de Rabo Dikke Banden Race. Het bestuur is verheugd met de steun van de Rabobank, die de Rabo Dikke Banden Race de komende drie edities mogelijk maakt. Wie weet zal de Tourwinnaar van 2030 zijn eerste wedstrijdkilometers op het Tour de Waard parcours hebben gemaakt! 

Rabobank

Overigens is de Rabobank al sinds 1973 sponsor van de Tour de Waard. De afgelopen vijf jaar als drijvende kracht achter de Rabo Dikke Banden Race en het G-fietsen, waarbij mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking ook in wedstrijdverband kunnen fietsen tijdens de Tour de Waard. Naast de ondersteuning van de Rabobank is het bestuur ieder jaar weer op zoek naar sponsors. Zonder betrokken sponsoren zou het organiseren van de Tour de Waard niet mogelijk zijn. Gelukkig zijn de ervaringen voor sponsoren zo positief, dat ze elk jaar graag hun medewerking verlenen, waar de organisatie dan ook ieder jaar weer zeer dankbaar is. 

Social Media

Het sponsoren van de Tour de Waard is voor regionale en lokale ondernemers dan ook een prachtige kans hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De Tour de Waard is sinds jaar en dag het drukst bezochte evenement in de regio, en middels de traditionele en nieuwe media (vermelding tijdens de koers door middel van de omroeper, reclamekaravaan, spandoeken, de Tour de Waard krant en niet te vergeten de druk bezochte Tour de Waard website en social media) wordt er ruimschoots aandacht gegeven aan de sponsors.

 

www.facebook.com/tourdewaard

www.tourdewaard.nl

Overige nieuwsberichten

TdW 2021 Geannuleerd

  Hoewel er versoepelingen zijn, en nog steeds worden aangekondigd, hebben wij, het bestuur van de Tour de Waard, afgelopen dinsdag het besluit ...

lees meer »

Tour Poule 2021

Doe tijdens de Tour mee met de Tour...

lees meer »

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »