11 okt

Winter Tour de Waard 2018

 

3e Mtb wedstrijd Heerhugowaard

Voor de derde keer wordt in het Huijgendijkbos bij het Park van Luna een mountainbike wedstrijd georganiseerd, of te wel de winter editie van Tour de Waard op zondag 4 november 2018.

Voor deze wedstrijden heeft de afdeling sport en bewegen van de gemeente Heerhugowaard besloten om van te voren twee clinics te houden voor de jeugd (in de middag) en ouderen (in de morgen) van Heerhugowaard zodat zij ook hieraan mee kunnen doen, indien zij dat willen.

De clinics worden gehouden op de woensdagen 24 en 31 oktober. Opgeven via sportenbewegen@heerhugowaardsport.nl

Het parkoers is gelegen naast het sportcentrum My HealthClub en het BP benzine station, aan de Oosttangent te Heerhugowaard, genaamd het Huijgendijkbos. Hier ligt al een MTB parkoers en dit zal ook, gedeeltelijk, gebruikt gaan worden voor deze wedstrijd. Start en finish zijn gelegen op het grote grasveld en is heel overzichtelijk om de wedstrijd te kunnen volgen. De organisatie heeft in samenwerking met het Recreatieschap Geestmerambacht een mooi en uitdagend parkoers uitgezet.

Inschrijving in het horeca gedeelte van het sportcentrum My HealthClub.

De koffie, thee en andere drinken kunt u verkrijgen in de horeca ruimte van het sportcentrum My HealthClub  en bij het BP tank station. Let op er kan niet gedoucht worden in het sportcentrum.

Parkeren kan op het grote parkeerterrein dat daarbij is gelegen en het adres is: Oosttangent 4; 1705 PA Heerhugowaard.

Het programma voor de starttijden vind je hier:www.rabotopnh.nl/reglement

De categorieën zijn  jeugd t/m 10jaar (09u45), jeugd 11/12 jaar (10u45), jeugd 13/14 jaar (10u45), Junioren, dames, topklasse (11u30), Funklasse.

Geef je van te voren op via deze Rabotop site en kijk naar de starttijden.

Overige nieuwsberichten

Tour Poule 2020 Uitslag

Alle deelnemers van de Tour Poule 2020, hartelijk dank voor de deelname! Helaas dit jaar geen Tour de Waard, maar toch winnaars, hieronder volgt de u...

lees meer »

Tourpoule 2020

...

lees meer »

Tour de Waard 2020 afgelast

Tour de Waard vervalt vanwege het Corona virus Onze premier Mark Rutte heeft definitief de da...

lees meer »

Tour de waard is echt óns feest!

...

lees meer »