Omwonenden

 

Zoals u wellicht reeds weet, houdt de Stichting Tour de Waard zondag 18 augustus 2019 weer haar 
jaarlijkse wielerronde van Heerhugowaard, de Tour de Waard! Ook dit jaar bevindt het parcours zich in het centrum van Heerhugowaard (Middenweg, Bickerstraat, Van Foreeststraat, Vondellaan, Bassiusstraat. Overig parcours-informatie kunt u onder het kopje informatie vinden. Om de eventuele hinder tot een minimum te beperken wordt u via de media en onze website zoveel mogelijk van informatie voorzien.  

In overleg met de politie en de gemeente is het parcours vanaf zondagochtend 7:00 uur volledig afgesloten voor alle verkeer. Hulpdiensten hebben in geval van een calamiteit uiteraard wel de mogelijkheid om het parcours te betreden.

Voor de goede orde wijzen wij u er op dat auto's niet op en aan het parcours geparkeerd mogen worden. Het verstandigste is om uw auto aan de achterliggende straten te parkeren. Dit in verband met de veiligheid van de renners en natuurlijk bezoekers.

Hoewel het parcours grotendeels is afgesloten verzoeken wij u te allen tijde alert te zijn. Kinderen en huisdieren zijn vaak onvoorspelbaar.

Voor vragen en/of opmerkingen  kunt u op de dag zelf naar de jurywagen aan de middenweg komen en daar vragen naar een bestuurslid. Mocht u van te voren al vragen hebben dan kunt u deze uiteraard e-mailen.

Overal waar evenementen georganiseerd worden kan er sprake zijn van overlast . U kunt op ons rekenen dat wij proberen om dit zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Wij rekenen uiteraard op uw begrip! Maar bovenal hopen wij als stichting dat u net als velen van de sportieve en gezellige dag gaat genieten.

Wij wensen u alvast veel sportief kijkplezier!

Stichting Tour de Waard