Altijd op de hoogte blijven? Volg @tourdewaard op Twitter!

Sponsoring

 

Geen sponsor, geen Tour de Waard. Wanneer u Tour de Waard financieel steunt, maakt u niet alleen een prachtige dag voor Heerhugowaard mogelijk, maar zet u ook uw bedrijf positief op de kaart. Door de hoge atentiewaarde die Tour de Waard heeft en door de ruime sponsormogelijkheden is Tour de Waard en uw bedrijf, net als de eerste renner die over de streep gaat, een win win win resultaat.

Kijk onder de verschillende tabbladen voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

 

Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met Jos de Vries op 06-51 360 699.

Email: info@tourdewaard.nl


Sponsorinformatie
Wanneer uw bedrijf de wielerronde Tour de Waard mede mogelijk maakt zijn wij als stichting daar u uiteraard ontzettend dankbaar voor. Heerhugowaard beleeft een prachtige dag, dankzij u!

Reclamekaravaan
Kijk voor startopstelling, spelregels, tijden uw brieven die u van de organisatie na. maximum van 2 auto's. Normale wetgeving is van toepassing. Het dragen van gordel en het houden aan snelheid is dus gewoon van toepassing. Het uitdelen van promotiemateriaal is beperkt mogelijk. Op het wielerparcours is dit niet toegestaan. Aanwijzingen van verkeersregelaars/ vrijwilligers dienen te worden opgevolgd.

Spandoeken
Uw spandoeken, maximaal 2, moeten in de week voor de Tour en bij voorkeur de vrijdag of zaterdag worden afgegeven bij bakkerij Jos Rood aan de Middenweg 237 in Heerhugowaard. Deze moeten goed verpakt (bv vuilniszak), voozien van een sticker, met duidelijk herkenbaar uw bedrijfsnaam. Heeft u nog geen spandoek en wilt u deze laten maken ga dan naar www.scholtenreclame.nl en vraag naar de juiste afmetingen voor de optimale reclame. Na het evenement kunt u op maandag of dinsdag direct na de tour de spandoeken op hetzelfde adres ophalen.

Tour de Waard krant en website
Stuur uw bedrijfslogo door voor op de website en tour de waard krant. Dit geldt alleen voor hoofdsponsoren.

Slogan
Bent u hoofdsponsor, dan wordt uw bedrijf, indien gewenst, met bedrijfsslogan op de dag genoemd.
E-mail uw slogan door naar info@tourdewaard.nl
Mocht de organisatie genoodzaakt zijn om door wat voor reden dan ook het evenement te moeten annuleren/ stop te zetten kan de organisatie niet aansprakelijk worden gesteld.